torsdag 24 mars 2011

trekant va nä

Person 1 och person 2 står och talas i ett rum. De står nära varandra och berömmer varandras kläder. Plötsligt kommer person 3 in i rummet. Person 3 känner 1 ganska väl, 3 och 2 känner också varandra men inte alls lika väl. Man skulle kunna säga att 1 är en ytterligare länk mellan 3 och 2.
De står där och talar med varandra, de trivs i varandras sällskap men på något vis är ändå allt lite knepigt. 2 tycker nog ganska mycket om 1. 1 tycker nog en del om 2. 1 tycker också, nästan mer, jo mer om 3. Kanske kanske kan det vara så att 3 tycker om 1 också. Fast 3 har tidigare frågat utan att ha fått något svar, 3 har frågat 1 om 1 har legat med 2. Eftersom att senaste tiden har 1 och 2 hängt ganska mycket och vid de tillfällena stött ihop med 3 så är det nog så att 3 tror att 1 och 2 ligger med varandra. 1 tycker om 2 och 3. 1 vet inte riktigt var 1 ska vända sig.
1 står i mitten. 2 och 3 talar med varandra och 1 hänger med. Ett samtalsämne som är ganska ytligt och relevant för samtliga parter att tala om. Men 2 och 3 pratar mycket om världens simplaste ämne (typ) men helt enkelt får inte 1 vara med och tala om det. Det hon säger är inte intressant, så hon får ingen syl i vädret. Kanske är hon inte värd det, kanske är det egentligen 2 och 3 som är kära eller kanske vet 2 och 3 hur de ska förhålla sig tillsammans med 1. Sedan skiljs de åt, upp och ner fram och tillbaka. 1 vet inte var hon ska gå.

1 är ju jag!

Inga kommentarer: